Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009

chuck berry break beats

chuck berry - featurecast

n'joy

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009

don't miss


Κυκλοφορεί σήμερα. Νέος δίσκος του συμπατριώτη Cayetano, που γράφει γαμάτες μουσικές και σκίζει -έξω απ' τον στενό κορσέ της πατρίδας-! Η σελίδα του Cayetano στο myspace, εδώ.

Κυριακή 5 Ιουλίου 2009

Στοργή & προδέρμ


Η ψυχοπονιάρα eyedroplet μάζεψε ορφανό, τρυφερό, κοριτσάκι και με παρακάλεσε να της βρω σπίτι. Η μικρή τριχωτή ναζιάρα θα επισκεφθεί αύριο τον κτηνογιατρούλη για τα δέοντα και όποιος θέλει μπορεί να στείλει mail για να την υιοθετήσει.
[vivian.giadikiaroglou@gmail.com]


Σάββατο 4 Ιουλίου 2009

film wish list









Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009

get that tune

Oι συμπατριώτες Basement Freaks -που φτιάχνουν γαμάτες μουσικές- προσφέρουν το regrooved "mind power" του james brown εδώ.
H σελίδα των Basement Freaks στο myspace εδώ.

philippe nicaud - erotico

Μουσική Καλοκαιρίτιδα.
Η εποχική πάθηση, με κύρια συμπτωματολογία την αλλαγή μουσικών προτύπων και τον επαναπροσανατολισμό στις παρυφές του κιτς ρομαντισμού, κατά προτίμηση σε ρετρό συσκευασία.
Ανιχνεύονται επίσης και άλλες εκδηλώσεις της ασθένειας, που αφορούν τις εσχατιές του λούμπεν, με φιλοζωϊκά χαρακτηριστικά (βλ. σκυλάδικα), όπως επίσης και δυτικοευρωπαϊκά one hit miracles, με μια χρονολογική εμμονή μεταξύ 1976 και 1988.
Δύο δείγματα -της πρώτης κατηγορίας- από το "erotico", το breve rencontre εδώ και το leger leger εδώ.
n'joy

kraftwerk





Από το χθεσινό live στο Manchester.

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

Céu - "Vagarosa"

Νέα, γυναίκα, βραζιλιάνα, κυκλοφορεί καινούριο δίσκο στις 7 Ιουλίου.
Δείγμα από το "Vagarosa", το Bubuia, εδώ.

Μαύρα μεσάνυχτα


Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γ. Σανιδάς, μετά από ερώτημα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, εξέδωσε την υπ αριθμ. 9/2009 γνωμοδότησή του που αφορά το απόρρητο της επικοινωνίας μέσω του Internet και ειδικά στις περιπτώσεις κατά τις οποίες σε διάφορες πύλες (δηλαδή στα μπλογκ) αναρτώνται υβριστικά ή απειλητικά δημοσιεύματα. Σύμφωνα με την γνωμοδότηση τα μπλογκ δεν καταλαμβάνονται από το απόρρητο των επιστολών και της ελεύθερης ανταπόκρισης και επικοινωνίας, που προβλέπει το άρθρο 19 του Συντάγματος.

Βαθιά νυχτωμένοι, βαριά άσχετοι και απληροφόρητοι, οι κατέχοντες εξουσία, επιμένουν -εθελοτυφλώντας- να πιστεύουν φανατικά ότι ο κόσμος δεν μπορεί να αλλάξει ή αν αλλάξει, πρέπει να υποταχθεί σε κανόνες που θα θεσπίσουν οι ίδιοι. Αντί να πάρουν ήσυχα το δρόμο προς τη σύνταξη, όπου στο κάτω-κάτω θα έχουν το χρόνο να εντρυφήσουν σε θέματα που ουδόλως κατέχουν, χωρίς να τους διακόπτει συνεχώς το καθήκον προς την πατρίδα, επιμένουν να επιβάλουν τη γνώμη τους σε όλους. Πρόκειται για γνωστό σύμπτωμα της αρτηριοσκλήρωσης. Όλοι όσοι έχουν συμβιώσει με συγγενείς που γερνούν, έχουν έρθει αντιμέτωποι με απόψεις, ανησυχίες και φοβίες το πείσμα των οποίων δεν έχει καμία λογική βάση και εξήγηση, πέραν της ίδιας της εκφυλιστικής πάθησης.

Πρόκειται και για κάτι άλλο όμως, που αναλύει εύστοχα ο Πάσχος Μανδραβέλης εδώ.

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009

SOLD

αηδιαστικές λεπτομέρειες εδώ.

Ntoumos sound system, BNC & I love me

Τη βραδιά θα ανοίξουν οι djs I love me και BNC, ο πρώτος στις 11 με pop, indie μουσικές κι ο δεύτερος στις 12 με το hip hop/funk ιδίωμα της Cast-A-Blast της οποίας είναι μέλος
Περισσότερα εδώ.

No smoking (?)